Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O čom bude nový príbeh?

Krátky opis príbehu + moje vyjadrenie


O čom bude nový príbeh?

Príbeh bude o krčmárke Marte, ktorá prišla pred polrokom o svojho manžela a zdedila po ňom krčmu. Krčma je jej jediným majetkom a príbeh začína v okamihu, keď hrozí, že oň príde. Má 19 ročného syna, ktorý jej pomáha najviac ako vie a spoločne si pomáhajú. Marta sa postupne tak zadĺži, že už ďalej nevládze splácať dlhy a hrozí, že tak príde o krčmu a zároveň aj o svoj domov, keďže bývajú na poschodí. Sú Vianoce a ostatní ľudia sa venujú nákupu darčekov a posledných dekorácií do svojich domovov, Marta súrne zháňa finančnú pomoc.

Čo k príbehu hovorím ja?

S týmto príbehom som sa rozhodla vyskúšať niečo nové. Príbeh je písaný iným štýlom, ako predošlé príbehy. Jednotlivé časti sú v tomto príbehu dlhšie a dej je viacmenej jednotný. Každá časť - alebo aj kapitola - bude mať svoj názov. Jednotlivé kapitoly budem zverejňovať dvakrát do týždňa, aby som dala priestor aj príbehu Nešťastná romanca, ktorý ešte nekončí. V prípade väčšieho úspechu bude príbeh zverejňovaný viackrát do týždňa. Príbeh je rozplánovaný na 15 kapitol. Prvú kapitolu som rozoslala viacerým ľuďom a som rada, že sa im páčil a tešia sa na ostatné časti.

V najbližších dňoch...

Príbeh začne onedlho. Najprv však predstavím postavy, ktoré pribudnú na blogu do pár dní. O každej postave si tak budete môcť predom prečítať jej vlastnosti. Čo sa týka názvu príbehu, takisto sa ho dozviete spolu s postavami. Budem rada, keď si prečítate aspoň prvé tri kapitoly, pokým nedáte príbehu košom a to sa dúfam nestane. :) Dúfam, že sa Vám bude príbeh páčiť, tak, ako aj mojim čitateľom, tak aj ostatným. :)


Príbeh: Hostinec pri potoku | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014