Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tri tisícky

preslov+ plány s blogom


Na začiatok by som sa rada poďakovala za 3000 návštev, ktorých sa blog dočkal práve dnes. Pre mňa je aj 3000 návštev za necelý rok fungovania tohto blogu pekné číslo. Veľakrát ma to nebaví, odrádza ma to, keďže väčšinou mám pod článkom počet komentárov: 0 (aké krásne okrúhle číslo :D ). Ale na blogu.sk to nie je výnimkou, keďže sa nekomentujú ani príspevky iných blogerov.  Takže ak Vás môžem týmto poprosiť, tak komentujte, komentujte. :) Ďakujem.


A čo sa týka blogu, tak na jeseň mám asi takéto plány: Predovšetkým tu budem publikovať moje príbehy. Ale nevylučujem nejaký ten príspevok, záleží od situácie. Mám v pláne jednu takú sériu článkov, ale dopredu nechcem nič sľubovať.

Ako som už spomínala, príbeh Hostinec pri potoku ma len 15 kapitol, čiže končí o necelé dva týždne. S Nešťastnou romancou to nevyzerá ružovo, pravdepodobne tento mesiac definitívne skončí, alebo aspoň na dlhú dobu pozastaví. Po ňom príde nový príbeh, dovtedy by som však chcela začať písať jeden nový. Čiže v tomto mesiaci by ste mohli očakávať jeden príbeh určite, ak sa mi podarí, tak aj dva. Október by sme mali, v novembri potom budú pokračovať tieto októbrové + začiatkom novembra by mal začať zimný príbeh a zhruba v druhej polovici novembra vianočný príbeh, ktorý by mal byť niečo ako rozprávka.

Čo sa týka plánov s blogom na zimu, sa dozviete niekedy v novembri. Aj niečo z toho som však prezradila v predošlom odseku. Tak dúfam, že ostanete blogu verní, musím povedať, že som spokojná s návštevnosťou.

Prajem pekný zvyšok víkendu. :)

Iné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014