Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Narodeniny blogu

Dnes môj blog oslavuje svoje prvé narodeniny!
Milí moji čitatelia, návštevníci aj náhodne okoloidúci :D,

 Takto presne pred rokom, krátko po 10:30 som si založila tento blog a zverejnila prvú časť môjho prvého príbehu Sloboda v putách, následne som mala v pláne pokračovať druhou sériou, ale rozhodla som sa nepokračovať. V lete prišiel príbeh Nešťastná romanca, ktorá sa tiež svojho konca nedočkala, ale v septembri začal úspešný príbeh Hostinec pri potoku, v budúcom roku uvažujem aj o jeho druhej sérii, bola by škoda v ňom nepokračovať, keďže bol úspešnejší, ako som čakala.



Ako ste si už na mojom blogu zvykli, stále iba ďakujem. :D Len aby ste vedeli, že si to naozaj vážim, každú jednu návštevu, každý jeden komentár a to je mojou inšpiráciou pokračovať ďalej. Mimochodom, pár návštev ma delí od krásneho čísla 5000. Za rok 5000 návštev je u mňa viac než dosť, keďže to bolo s tou mojou (ne)aktivitou všelijako.

Takže ďakujem vám. :DDD


Viem, že som sľúbila vianočnú rozprávku, ale netuším, či ju stihnem napísať. Dnes večer sa už môžete konečne tešiť na nový príbeh, takisto bude zámerom iný ako predošlé a dúfajme, že bude úspešný!

Iné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014