Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Príbeh NEŠŤASTNÁ ROMANCA pokračuje!

Dočkali ste sa pokračovania. :)


Tak dočkali ste sa! :)

Čitateľmi obľúbený príbeh pokračuje. Začínam opätovne písať tento príbeh. V najbližších dňoch napíšem stručný obsah predošlých častí, takže ak ste náhodou príbeh nečítali, nemáte sa čoho obávať, dozviete sa to. Presný dátum pokračovania príbehu sa dozviete, očakávam to pred polovicou septembra. Poprosím ešte o chvíľku trpezlivosti.

Ak sa tešíte, napíšte mi to do komentára. :) Ďakujem. :))


Info k príbehom | stály odkaz

Komentáre

  1. Teším sa!
    Už sa neviem dočkať ďalších dielov. Nešťastná romanca je veľmi zaujímavý príbeh. A podľa mňa, sa aj dosť zhoduje z realitou. Napríklad Júlia s Petrou.Vraj najlepšie kamarátky. Na svete je teraz veľa falošných ľudí, ktorý sú s vami len kvôli niečomu. A keď to dostanú, ani si nevšimnete ako a sú preč. Rovnako rýchlo ako sa objavili. No čo už, aj taký ľudia musia byť. Som veľmi zvedavá ako to dopadne s nimi. Už sa neviem dočkať!!! :-D
    publikované: 06.09.2013 21:37:25 | autor: GssGr (e-mail, web, autorizovaný)
  2. odpoved
    To som rada. Ešte sme len na začiatku príbehu, je to len 13. časť myslím. Ešte sa to tam riadne domotá. Už aj ty píš konečne! :)
    publikované: 06.09.2013 21:59:01 | autor: zo-zivota (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014