Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rok

informácie o blízkej budúcnosti
Nedávno som si uvedomila, že v stredu ubehol rok odvtedy, čo som sem zverejnila prvú kapitolu z príbehu Nešťastná romanca. Nie, že by to zas bolo nejaké slávne výročie :D, ale bol to v podstate začiatok príbehu, ktorý ste radi čítali a ja som sa tešila jeho obľube. Druhú kapitolu som zverejnila až o takmer mesiac neskôr.

Keďže som si pozerala blog až včera, nestihla som si všimnúť, že som to prešvihla. Inak by tu bol tento článok už v stredu.



Odkedy som zverejnila prvú časť, čiže 21. mája 2013, ubehol už rok a čo sa týka blogu, tak sa na chvíľu zobudil a počas leta mal opäť prestávku, keďže som bola dva mesiace mimo Slovenska. Po lete som opäť zverejňovala ďalší príbeh s názvom Hostinec pri potoku, ktorý sa takisto veľmi tešil, teda ja som sa tešila, obľube. A potom som zrazu nejako prestala. Podpísali sa pod to viaceré faktory, nemala som veľmi čas a priznám sa, že ma to už chvíľu ani nebavilo.




A teraz sa dostávame k podstate článku. Blíži sa leto, vonku už teploty kolísajú okolo 30tky a keďže Romanca je letný príbeh, môžete sa tešiť na jeho pokračovanie!!
Neprezradím však kedy, ale zostaňte naladení, o chvíľu je Nešťastná romanca späť!




Ak ste tento článok otvorili len náhodou a môj blog nepoznáte, kliknite, aby ste si otvorili zoznam kapitol z príbehu NEŠŤASTNÁ ROMANCA (kliknúť) a zoznam ostatných príbehov nájdete vľavo.


Tešíte sa? Nezabudli ste ešte na môj blog? :))


Info k príbehom | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014