Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Príbeh: Sloboda v putách 4 (poprosím aj komentár, čo si o tom myslíte)

4. časť
Riša odviezli do nemocnice, Denisa odviezli tiež, lenže na políciu. Vypočúvali ho vyše hodinu. Potrebovali svedkov, ktorými bola partia na čele s chalanom, ktorý natočil Andreu a hlavne samotná Andrea, ktorá zaútočila na Riša. Keď prišla domov, hodila sa do postele tak, ako prišla zvonku. Ešte včera v noci si písala so svojou sestrou, ktorá je v zahraničí, teraz je v koncoch. Zazvonil jej mobil. „Čáááu mačkáá, tak akooo? Už si prišla domov? Zajtra pred domooooom...“ Vybila sa jej baterka. Po hodine sa jej podarilo zaspať, aj keď len na pár hodín, keďže už bolo pred treťou ráno. Rodičia neboli doma, otec šiel na služobnú cestu do Nemecka a mama si, samozrejme, nemohla cestu odpustiť. Je prehnane žiarlivá a predstavuje si, kde všade a s kým všetkým môže jej muž spať. Je ráno. 8:00. Zobudil ju jej pes, ktorý štekal na mačku. Pozrela sa na hodiny a pomyslela si, že už o dve hodiny to príde. Dala si nabíjať mobil, keby náhodou niečo ten idiot chcel. Nič nejedla. Len sedela na gauči a pozrela von oknom na elektrický stožiar, ktorý je priamo za ich plotom. Dve hodiny prešli, prepadol ju ešte väčší strach. Zobrala mobil z elektriny a odomkla dvere. Stála tam biela limuzína, ktorá na ňu trúbila. Zamkla dvere. Prišla ku nej, vodič jej otvoril dvere a povedal, nech nastúpi. Vedľa neho sedel ten, čo si ju natočil. Dal jej facku. „To aby si vedela, že moje telefonáty sa nerušia.“ Andrea sa takmer rozplakala. „Ale mne sa...“ „Drž hubu. Dnes sa ti už predstavím, som Jaguár.“ Jaguár je jeho pseudonym. Je to pasák, ktorý si získava dievčatá tak, že ich niečím vydiera. „Tak, ako si sa vyspinkala? Dúfam, že dobre. Dnes budeš mať rušný deň. Poukazujem ti domček, kde budeš pracovať a tvoju izbičku. Limuzína ťa bude chodiť brávať každé ráno o desiatej. Ak budeš meškať, vieš kde je družstvo – tvoja konečná stanica.“ Zrazu jej niekto zozadu prepchal ruky okolo bokov, chytil ju a ťahal do zadnej časti limuzíny. Bol to nejaký 50 ročný fúzatý chlap. Začal sa jej hrať s vlasmi, rukou prechádzať po celom tele a bozkávať. „Si neskúsená? To nevadí. Ja ťa naučím.“ Smial sa. Limuzína prudko zastala, až ich mierne hodilo dozadu. „Tak čo? Ľúbi sa ti táto mladá kosť?“ spýtal sa Jaguár. „Dobrá je, dobrú si mi dohodil. Ale úprimne, keby som šiel do nej, tak skončí so zašitou p*čou. Dobre vieš, že ja mám radšej 100 kilové rakvy v mojom veku.“ Andrea len v strachu počúvala ich rozhovor. Jaguár ju pritiahol k sebe za plece, otvoril dvere do domu. Vnútri bolo všetko červeno – ružové. „Jaguááááááááááááááááááááááááár.“ pošeptala nejaká dievčina do ucha Jaguárovi. Ten ju chytil za zadok a pritisol k sebe. „Toto je tvoja nová kolegyňa, zaučíš ju tu. Poukazuješ jej, kde čo je.“ Andrei prišlo zle. Jaguár sa zatiaľ niekde vyparil aj s tou svojou kurvič*ou. Andrea odpadla.

Príbeh: Sloboda v putách | stály odkaz

Komentáre

  1. no
    prečítala som si všetko čo si doteraz napísala či sa mi to páči , neviem, je to také nedozreté...ale písaním dozreješ.. tak píš
    publikované: 04.01.2013 17:08:29 | autor: zara (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Mne osobne sa to páči. Pekne pokračuj v písaní. Som zvedavá, čo sa stane ďalej. :)
    publikované: 04.01.2013 17:38:04 | autor: Kristen (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014