Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Páči sa vám príbeh Nešťastná romanca?

Vyjadrite sa, prosím, v komentároch.
Chcem sa vás spýtať, či sa vám páči príbeh, ktorý píšem, prípadne čo sa vám na ňom páči, čo sa vám nepáči a čo by ste zmenili. Či vám pripadá zaujímavý, dynamický, nudný, a podobne. S návštevnosťou som veľmi spokojná, ale zaujíma ma aj váš názor. Poprosím komentár - kladný, záporný, to je jedno. Ďakujem. :) :) Zároveň vám chcem aj oznámiť, že s príbehom bude dlhšia prestávka, alebo aj jednotlivé časti budú pribúdať pomalšie, keďže odchádzam na dva mesiace preč zo Slovenska. Prístup k internetu mať budem, ale neviem, či to budem stíhať, ja sa pokúsim. To len tak, aby ste vedeli, že som neskončila, to by som nerada. Ďakujem za pochopenie.

Príbeh: Nešťastná romanca | stály odkaz

Komentáre

  1. koment
    Nebudem nejako kritizovať tvoje písanie pretože blog je nato aby sa ľudia tvorivo vyjadrili, ale minimálne jedno ale...Tvoj príbeh je v niektorých častiach dosť deravý a moc to do seba nezapadá. Napríklad v časti kde píšeš ako šli obe do nákupného centra a zjavil sa tam Tomáš tak Petra utiekla domov. Trochu mi prišlo divné, že Júlii vôbec neprišlo divné, kam Petra odišla, že Tomášovi vôbec nebolo divné, kde je Petra, keď mala byť s Júliou. Ďalší kix sa mi zdá byť moment, keď prichádza Petra za Tarom ako prostitútka a napriek tomu, že sú "najlepšie" kamarátky vôbec nemala potuchy, že v tom byte býva Júlia. Potom čo robia tieto dve dievčatá? Sú študentky, keď majú toľko voľna, alebo majú dovolenku, keď sú celé dni doma alebo za zábavou a tak ďalej a tak ďalej. Každopádne držím ti palce a pokračuj v tvojom písaní. Ako v každej veci i v písaní sa určite človek zdokonaľuje a ak aj nebudeš možno bestsellerová spisovateľka dokázala si napísať viac ako iní za celý svoj život.
    publikované: 02.08.2013 12:56:46 | autor: hellboy1 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. autorka
    - V prvom rade sa ti chcem strasne moc podakovat za komentar, dakujem! :)
    - Som si vedoma toho, ze v mojom pribehu su iste nezrovnalosti, niekedy som vsak situaciu chcela prisposobit tak, aby bola zaujimavejsia a napinavejsia...
    - Dalej som rada, ze si deju pochopil a preto tie uvodzovky nad "najlepsie" kamaratky, su spravne. Bohuzial, jedna z nich sa na najlepsiu hra. Takze som rada, ze bol dej pochopeny, ze som to spravne podala.
    - Povedzme, ze su studentky. :D
    - Dakujem. Co sa tyka napriklad nejakej knihy, tak urcite neplanujem napisat, kedze som si vedoma toho, ze nie som v pisani az taka dobra. Ale ked som si pozerala aj ine taketo diela, boli aj horsie.
    - Na zaver sa chcem podakovat este raz za tento koment, som rada, ze si si pribeh precital, resp. cast z neho a napisal mi tu svoj nazor, kde si mi vytkol urcite veci ale bez toho, aby si ma urazal, zosmiesnoval alebo nejakym sposobom ponizoval. Velmi si cennim tento komentar, dakujem. :)
    publikované: 02.08.2013 14:24:13 | autor: zo-zivota (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Koment2
    Veď už toľko neďakuj :). Hlavne pokračuj a zdokonaľuj sa. Rozmýšľaj nad príbehom, poprípade si dôkladnejšie rozpracuj osnovu, vzťahy a charakteristiky postáv. Tvoj príbeh má celkom spád len si daj pozor aby si zbytočne neskĺzla do písania "vaty". Si tvor tak tvor a len mŕtve ryby plávu po prúde. Budem ťa čítať aj ďalej
    publikované: 06.08.2013 20:46:27 | autor: hellboy1 (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. odpoved
    Fakt som sa potesila tomu komentu. :) Lebo niektori pravidelne citaju, ale nic nenapisu... Momentalne mam s pisanim pauzu, pretoze teraz velmi nestiham a zacala som pisat novy pribeh, ktory uz bude trosku iny a dufam, ze lepsi. Co sa tyka tohto pribehu, tak mam aj strucnu osnovu dopredu, ale nie vzdy ju dodrzim a potom upravujem aj tu osnovu. Zatial ma tento pribeh 35 casti a este to nie je koniec, dopredu som ratala s tym, ze to bude dlhy pribeh. Co sa tyka noveho, tak prve co som si spravila, boli postavy. Tak teraz sa snazim napisat tento pribeh o cosi lepsie. :) A dakujem :D :D , ze si budes citat pribehy.
    publikované: 07.08.2013 10:47:46 | autor: zo-zivota (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Zaujímavé
    Dobrý príbeh. Ak pridáš ďalšie dieli, rozhodne neprestanem čítať.
    publikované: 06.09.2013 18:37:22 | autor: detail (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014