Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nešťastná romanca je späť!

Príbeh nešťastná romanca pokračuje od piatka 27.9.


Po asi trojmesačnej prestávke už konečne uvidíte na tomto blogu aj nejaké tie časti z príbehu Nešťastná romanca. Viacero mojich čitateľov sa ma už pýtalo, či bude pokračovať a takisto som sa stretla aj s kladnými ohlasmi.



Budú nejaké zmeny?

Áno, budú. Avšak nepoviem, že nie pozitívne, skôr viac vyhovujúce mne. Prvou zmenou bude to, že časti nebudem zverejňovať každý deň, ale chcela by som, aby bolo aspoň 5 kapitol za týždeň. Samozrejme, zvyšné dva dni budem zverejňovať príbeh Hostinec pri potoku, ktorý sa teší spolu so mnou úspechu. Druhou zmenou bude nepravidelná dĺžka kapitol, to znamená, že niektoré budú kratšie a niektoré dlhšie.



Čo sa udialo v predošlých častiach?

Ak ste príbeh nečítali, alebo ste zabudli (ja sama som si musela prečítať pár kapitol dozadu, priznám sa), tak tu je krátky obsah.

Júlia stratila svojho kamaráta Tomáša, za čo môže nedorozumenie. Za týmto nedorozumením stojí jej " najlepšia kamarátka" Petra, ktorá hrá na dve strany. Pred Júliou hrá kamarátku a pred Tomášom jeho vernú priateľku. Pritom sa však stýka s Orefom, ktorý vlastní mexickú reštauráciu a okrem toho ťaží zo svojich dievčat, ktoré u neho vykonávajú najstaršie remeslo. Tomáš je v domnení, že mu je Petra verná a miluje ju natoľko, že jej odpustí hádam všetko. Júlia zatiaľ o vzťahu Petry a Tomáša nevie. Júliu prišla navštíviť jej sestra Karolína aj so svojim frajerom Tarom. Ten si však na konto pripísal jednu z Orefovych dievčat a to Petru. Júlia ich prichytila a Taro sa jej vyhrážal smrťou. Karolína Tarovej nevere však neverí, aj keď sa jej Júlia snažila otvoriť oči.

Info k príbehom | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014