Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

aktuálne info

akutalne info
Zdravím všetkých mojich čitateľov.

Ako už bolo oznámené, chystám novú sériu príbehu Hostinec pri potoku, ale aj nový príbeh z prostredia Afriky. Nebojte, byť budú.

Keďže mi nedávno začala škola a takisto som sa aj vrátila po 3-týždňovom pobyte na gréckom ostrove, nie som ešte úplne aklimatizovaná. Keď sa už naladím na "slovenskú vlnu", tak aj blog uvediem do "plnej krásy".

Keď už spomíname blog, plánujem vytvoriť si nový, resp. iný, kde budem písať nie príbehy na pokračovanie, ale také v podstate jednorázové poviedky, príbehy, atď. Súhlasíte, alebo si myslíte, že by som to mala pridávať na tento blog?

S pozdravom.
Naozaj ma mrzí, že tu ešte nič nie je, ale momentálne nemám na tento blog chuť, ale to koniec koncov takmer na nič, vždy mi trvá približne 1-2 mesiace, kým budem v plnom prúde. :) Ale už teraz môžem povedať, že pár kapitol z Hostinca je už napísaných dopredu, takže to znamená, že na to vôbec nekašlem.


AKTUÁLNE INFORMÁCIE | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014