Príbehy a život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

4k

Plány do blízkej doby...
Aj keď moje príspevky (príbehy) v poslednej dobe na blogu nevidíte, žijem! :D Opäť je za tým tá cvokáreň, ktorá sa volá že škola. O chvíľu asi skončím na psychiatrii z toho.

4000. Pekné číslo, zas o tisíc viac ako keď som písala pred istou dobou článok, keď môj blog dosiahol 3000 návštev. To je pred niečo málo cez mesiac. O chvíľu bude tomu rok, čo som tento blog založila. Prvým príbehom bola Sloboda v putách, prvá časť TU.

Za toto číslo sa musím poďakovať Vám, čitateľom a návštevníkom môjho blogu, ďakujem a dúfam, že ostanete verní, aj keď je tu v poslednej dobe menej príspevkov.

Teraz by som prešla k mojim plánom do blízkej budúcnosti. Do pár dní by sa tu mal objaviť nový príbeh, ktorého dve upútavky som už dala sem na blog a pokúsim sa dopísať aj mini príbeh Legenda o Bani smrti. Vo veľmi blízkej budúcnosti sa tu objaví aj vianočná rozprávka. Takže asi toľko, o prípadných zmenách sa, pochopiteľne, dozviete!

Ďalej v menu blogu pribudli aj Aktuálne informácie. Sem budem písať o aktualitách, či som na blogu, či ide všetko podľa plánov, poprípade tam budem oznamovať svoju neaktivitu, ktorej, dúfam, bude čo najmenej.

Pekný víkend!

Iné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014